GRAND HORECA

Distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića

Izvoz

U našem poslovanju važno mesto zauzima izvoz domaćih proizvoda u zemlje EU, Rusiju, Veliku Britaniju…

Uspešno poslovanje od 2014.

Glavna delatnost Grand Horece je prodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i hrane namenjene za ugostiteljstvo. Naše aktivnosti su veleprodaja, maloprodaja i distributivni centar u Beogradu.

Prodaja

Da li ste vlasnik hotela, barmen, restoran ili menadžer picerije? Imate li kafanu? Da li radite u HoReCA sektoru? Imate li pijacu ili kiosk? Tražite veleprodaju ili dobavljača pića? Na pravom ste mestu !!!

Distribucija

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji distribucije čini nas idealnim partnerom za svakodnevnu isporuku pića, kao i za velike događaje. Neprestanim investiranjem težimo povećanju efikasnosti i kvaliteta naših logističkih usluga.

Izvoz

Izvoz domaćih proizvoda u zemlje EU zauzima veoma je važno sredstvo našeg poslovanja. Pouzdana i brza dostava. Zadovoljstvo naših kupaca je naš najveći uspeh.

Grand Horeca, Beograd, distribucija pića, brza dostava! Širok asortiman pića!

Grand Horeca distribuira pića kupcima HoReCa (hoteli, restorani, kafići, pabovi, sale za proslave, klubovi, kompanije). Uspešnu prodaju zasnivamo na vrlo korektnim poslovnim odnosima sa vodećim proizvođačima i dobavljačima.

Asortiman pića

Šta možete pronaći na veleprodaji Grand Horeca?

Pivo

Bilo da se radi o domaćem pivu ili dobro poznatoj uvoznoj marki, Grand Horeca vam nudi široku paletu različitih vrsta piva.

Vino

Nudimo širok spektar lokalnih vina. U našoj ponudi postoji ponešto za svačiji ukus. Stojimo vam na raspolaganju da pomognemo u izradi vinskih lista za restorane, hotele, kafiće, klubove.

Voda

U našoj ponudi ćete pronaći sve poznate brendove. Ponudite svojim gostima neku od voda iz našeg izbora, pružajući tako zdravo osveženje.

Zestine

Čeka vas veliki broj uvoznih brendova kao i domaćih alkoholnih pića po pristupačnim cenama. U našoj ponudi su razni likeri i sirupi potrebni za koktele.

Sokovi

U našoj ponudi možete pronaći prirodne, gazirane, domaće i uvozne sokove. Izbor sokova Grand Horeca sadrži sve brendove koji su vam potrebni za kvalitetnu ponudu i pružanje vrhunske usluge.

Izbor HoReCa

Vođeni potrebama kupaca sa specijalizovanim proizvodima, nudimo niz predmeta namenjenih samo Vama. Ugostiteljsko mleko, šećer, med, topla čokolada, kafa i drugi proizvodi sličnih namena stvoreni su samo za kupce na kanalu HoReCa.

Kontakt

Brza i pouzdana dostava, svakog dana osim nedelje.

Partizanske avijacije bb,
11070 Novi Beograd, Srbija

+381 64 8464 953

+381 11 312 29 47

office@grandhoreca.rs

Pošaljite poruku